Úvodná stránka

Košický antikvariát - Eshop funguje aj počas karantény

0 položiek   0.00 €
Nákupný košíkKošík
Info panel
Chcete dostávať novinky do Vašej emailovej schránky? Napíšte názov emailu.
Ak ste na našich stránkach nenašli knihu ktorú hľadáte. napíšte nám.
SSL zabezpečenie
Web stránka je zabezpečená SSL certifikátom pre bezpečný nákup.

Knihy od autora Brillat Savarin

 

RiadkyBlokyFormát zobrazenia: 

Zoradiť podľa: NázvuVydavateľstva
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomickom umení

Brillat Savarin

(Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987)

Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. Preložila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová. Vydanie prvé, náklad 15 000 výtlačkov.*

Cena: 7.00 €

 

Počet tovarov: 1,  zobrazených: 1 - 1