Úvodná stránka

KOŠICKÝ ANTIKVARIÁT

0 položiek   0.00 €
Nákupný košíkKošík
Info panel
Chcete dostávať novinky do Vašej emailovej schránky? Napíšte názov emailu.
Ak ste na našich stránkach nenašli knihu ktorú hľadáte, napíšte nám.
SSL zabezpečenie
Web stránka je zabezpečená SSL certifikátom pre bezpečný nákup.

Knihy od vydavateľstva Tatran

 

RiadkyBlokyFormát zobrazenia: 

Zoradiť podľa: NázvuAutora
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Brillat-Savarin Jean Anthelme

(Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987)

Dielo teoretické, historické a súčasné, venované parížskym gastronómom. Preložila, zostavila a poznámky napísala Mária Marta Gálová. Verše prebásnil Štefan Moravčík. Vydanie prvé. Náklad 15 000 výtlačkov

Cena: 5.00 €

 
Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Fyziológia chuti alebo Úvahy o gastronomických umení

Brillat-Savarin Jean Anthelme

(Tatran, edícia Svetová tvorba, zv. 185, 1987)

Cena: 4.00 €

 

Počet tovarov: 2,  zobrazených: 1 - 2